ManşetSpor

TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Mehmet Büyükekşi ile İbrahim Hacıosmanoğlu, 2027’ye kadar görev yapmak için yarışa girmişti ve yarışı kazanan İbrahim Hacıosmanoğlu oldu.

TFF’nin yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu

Türkiye Futbol Federasyonu’nda yapılan seçimler sonucunda İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni başkan seçildi. Mehmet Büyükekşi’yi geride bırakarak 2027’ye kadar görev yapmak üzere seçilen Hacıosmanoğlu, Türk futbol camiasında heyecan yarattı.

Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu’nda İbrahim Hacıosmanoğlu 134 oy alırken, Mehmet Büyükekşi 129 oy aldı.

“FUTBOLUN SORUNLARINI FUTBOLUN AİLELERİ İLE ÇÖZECEĞİZ”

TFF Başkanı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu ilk açıklamasını yaptı. Hacıosmanoğlu, “Biz ilk önce kardeşliği yayacağız. Bize bir adım gelene, bin adım gideceğiz. Oldu, bittiye getirmeyeceğiz. ‘Biz yaptık, federasyon başkanıyız, kurallara uyacaksınız’ demeyeceğiz. Amatör kulüplerin temsilcileri ile 3. Lig, 2. Lig, 1. Lig ve Süper Lig temsilcileri ile oturup kendi sorunlarımızı masaya koyacağız. Bizdeki arkadaşlar, onların yetkili arkadaşları ile futbolun sorunlarını futbolun aileleri ile çözeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

Related posts

İstanbullunun en büyük korkusu deprem, hızla yaklaşıyor

Bakan Güler, Mali Kara Kuvvetleri Komutanı Samake’yi makamında ağırladı

thabergrubu@gmail.com

Borsa günü yükselişle tamamladı