ManşetSiyaset

MHP’li Özdemir: Tüm hakikatlerin her yönüyle ortaya çıkması en büyük beklentimizdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcı İsmail Özdemir, Sinan Ateş davası üzerinden MHP ve Ülkü Ocakları’nın hedef gösterilmesini sert tepki gösterdi. “Tüm hakikatlerin her yönüyle ortaya çıkması en büyük beklentimizdir” dedi.

MHP’li Özdemir: Tüm hakikatlerin her yönüyle ortaya çıkması en büyük beklentimizdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcı İsmail Özdemir sosyal medya X hesabından Sinan Ateş davası ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. MHP ve Ülkü Ocakları’nın hedef gösterilmesine sert tepki gösteren Özdemir “Tüm hakikatlerin her yönüyle ortaya çıkması en büyük beklentimizdir. Böylelikle ilgili cinayet davasını kurgulayanların Türkiye’ye nasıl pis bir oyun kurduğu her yönüyle ortaya çıkacaktır.” İfadelerini kullandı.

Mahkeme sürecini sabırla beklediklerini belirten Özdemir, “Ankara’da işlenen menfur bir cinayet üzerinden aylardan bu yana MHP ve Ülkü Ocakları’nı hedef gösteren anlayışa, bilhassa FETÖ ve güdümündeki sol aparatlar ile bu cenaha mensup olduğu aşikar olan basın yayın organları üzerinden sürdürülen sinsi ve kalleş oyunlara karşı sabırla mahkeme sürecini bekledik. Sonu ve ucu nereye dayanırsa dayansın mahkeme sürecinin işlemesi, tüm hakikatlerin her yönüyle ortaya çıkması en büyük beklentimizdir.”  Dedi.

MHP’li İsmail Özdemir’in açıklamasının tamamı:

Ankara’da işlenen menfur bir cinayet üzerinden aylardan bu yana MHP ve Ülkü Ocakları’nı hedef gösteren anlayışa, bilhassa FETÖ ve güdümündeki sol aparatlar ile bu cenaha mensup olduğu aşikar olan basın yayın organları üzerinden sürdürülen sinsi ve kalleş oyunlara karşı sabırla mahkeme sürecini bekledik. Sonu ve ucu nereye dayanırsa dayansın mahkeme sürecinin işlemesi, tüm hakikatlerin her yönüyle ortaya çıkması en büyük beklentimizdir. Böylelikle ilgili cinayet davasını kurgulayanların Türkiye’ye nasıl pis bir oyun kurduğu her yönüyle ortaya çıkacaktır.

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

Related posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi: 1 yıllık doğum izni, kira desteği ve dahası

thabergrubu@gmail.com

Bakan Özhaseki: “TOKİ ile konutlar yuvaya dönüştü”

thabergrubu@gmail.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü