GüncelManşet

Narin Güran’ın annesinden ‘yeşil tülbent’ sorusuna şüpheli cevap!

Narin Güran cinayetinde yeşil tülbent detayı dikkat çekiyor. Anneye sorulan tülbent sorusu, “Hatırlamıyorum” cevabıyla şüpheleri daha da artırdı.

Narin Güran’ın annesinden ‘yeşil tülbent’ sorusuna şüpheli cevap!

Narin Güran’ın cansız bedeninin bulunmasının ardından soruşturma hız kazandı. Cinayetle ilgili gelişmeler kamuoyunun dikkatini çekerken, neden ve nasıl öldürüldüğüne dair sorular gündemdeki yerini koruyor.

Narin Güran

ÇAPRAZ SORGU İLE DİRENÇ KIRILMAYA ÇALIŞILIYOR

Savcılık, ailenin bazı üyelerinin cinayeti örtbas etmeye çalıştığını değerlendiriyor. Sorgu sırasında delillerin yok edilmesi ve cesedin saklanmasıyla ilgili yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Ailenin “suskunluk yemini” ettiği düşünülüyor ve çapraz sorguyla bu direncin kırılması bekleniyor.

Narin Güran

YEŞİL TÜLBENT DETAYI ŞÜPHELERİ ARTIRIYOR

Hürriyet’ten Musa Kesler’in haberine göre; soruşturma sürecinde jandarma, Narin’e ait olduğu düşünülen yeşil bir tülbent buldu. Bu tülbent annesine gösterildiğinde “Hatırlamıyorum” cevabı verdi. Kuran kursu hocası ise Narin’in o gün bu tülbenti taktığını doğruladı.

Tülbentin Narin’e ait olup olmadığı sorusuna anne ile kuran kursu hocasının verdiği cevap şüpheleri artırdı. Narin’in annesinin de bazı telefon kayıtlarını silmiş olması şüpheleri kuvvetlendirdi.

 

KAYNAK: Hürriyet

 

Related posts

MHP Lideri Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Ahlat ve Malazgirt programında buluşuyor!

thabergrubu@gmail.com

Derbide gözler Mauro Icardi ile Edin Dzeko’da

thabergrubu@gmail.com

Gürcistan Başbakanı Kobakhidze Türkiye’de! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmi törenle karşıladı

thabergrubu@gmail.com