DünyaManşet

‘Panik’ sonrası Time’dan yeni kapak: Biden ‘out’ Harris ‘in’

Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından Time dergisi, Kamala Harris’i ön plana çıkaran dikkat çekici bir kapak yayımladı.

‘Panik’ sonrası Time’dan yeni kapak: Biden ‘out’ Harris ‘in’

ABD Başkanı Joe Biden’ın, 5 Kasım 2024’te yapılacak başkanlık yarışından çekilme kararı, Amerika gündeminde büyük yankı uyandırdı. Time dergisi, bu kararı Pazar günü yayımlanan son dijital kapağıyla değerlendirdi. Yeni kapakta, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in sahneye adım attığı ve Biden’ın sahneden çıktığı bir anı gösteriyor.

Resim

BIDEN ÇIKARKEN SAHNE HARRIS’İN

Time dergisi, Başkan Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilme kararına, Pazar günü yayımlanan son dijital kapağıyla yanıt verdi. Kapakta, Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in sahneye adım attığı ve Biden’ın sahneden çıktığı gösteriliyor. Bu kapak, Biden’ın sahneden çıkmaya başladığını gösteren ve sadece “Panik” yazan önceki Time kapağının görsel bir devamı niteliğinde.

Kamala Harris TIME dergisi kapağı

PANİK’İN DEVAMI NİTELİĞİNDE

Bu kapak, Biden’ın 27 Haziran’da Donald Trump ile yaptığı başkanlık tartışması için hazırlık yapamaması üzerine yazılmış bir hikayeyi içeriyordu. Bu olay, Biden’ın kısa süren yeniden seçim kampanyası için nihai katalizör oldu. Biden, Pazar günü adaylıktan çekileceğini ve yaklaşık yarım saat sonra Başkan Yardımcısı Kamala Harris’i yerine aday olarak destekleyeceğini açıkladı.

Joe Biden TIME Dergisi Kapağı

 

KAYNAK: Haber Merkezi

 

Related posts

MEB, 2024-2025 eğitim yılında öğrenci kayıtlarını adrese göre yapacak

thabergrubu@gmail.com

İstiklal Caddesi’ndeki bombalı terör saldırısına ilişkin davada gerekçeli karar

thabergrubu@gmail.com

Organize suç örgütüne “Kuyu” operasyonu: 15 gözaltı

thabergrubu@gmail.com